Aanbieding producten kunnen niet retour gestuurd worden, let dus op !!!!

Hoe kan ik mijn product retourneren?

  • Niets zo jammer als een miskoop, toch? Dat vinden wij ook, en daarom krijg je van ons alle tijd om na te denken of je je bestelling wilt houden. Je mag je aankoop binnen 14 dagen ongedragen terugsturen. Wij stellen het op prijs als u dit zo snel mogelijk doet. Het is belangrijk dat je het ongedragen product verpakt in de originele verpakking, voorzien van de originele labels en/of stickers. Plaats deze verpakking in de verzenddoos/verzendzak. Zodra wij jouw pakketje hebben ontvangen zullen we deze controleren op beschadigingen en gebreken. Als het artikel beschadigd is kunnen we dit niet retour nemen en worden er kosten in rekening gebracht. De retourzending wordt binnen 3-5 werkdagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging. Het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten (verzendkosten worden alleen teruggestort bij retournering van de gehele bestelling) zullen we zo snel mogelijk, maar altijd binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, terugstorten. De retourkosten zijn voor eigen rekening ( Maak zelf je eigen retourlabel aan ).
  • Retour adres: Markt 3A  6065. AV Montfort

Mijn artikel omruilen Hoe doe ik dat ? :

Ongedragen producten kunnen altijd binnen 14 dagen geruild worden. Passen mag uiteraard wel. Wil je ruilen voor een andere maat? Dat kan als volgt:

A.Ruilen in de winkel. : Neem je bestelling met het orderformulier mee en ruil je product in de winkel.

B. Online ruilen : Het product dat je terug stuurt, kun je ruilen voor een anderen maat dit gaat als volgt:

1. Stuur je bestelling naar ons retour.

2. Bestel de juiste maat van het door jouw gewenste product in onze webshop.

Mijn product defect:

Is uw product defect aangeleverd laat dit ons zo snel mogelijk weten.

Artikel retourneren terwijl het gedragen is of gebruikt wat nu ?

Dat is helaas niet mogelijk om dan het product te retourneren.

Hier wordt streng op gecontroleerd als een product retour komt. retour voorwaarden : Er mogen geen dieren haren gebruikers sporen, geur van parfum of wasmachine aan het retour product zitten. Blijkt bij het retour product  dieren haren, gebruikers sporen, geur van parfum, uitgewassen in de wasmachine of bewust product defect gemaakt is wordt er geen geld geretourneerd. 

Voldoet u pakket aan de retour voorwaarden. : Zullen wij vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour pakket terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Voldoet u pakket niet aan de retour voorwaarden. : Word er niet aan de retour voorwaarden van Eijkenboom Fashion & Budgetdier voldaan Zullen de gemaakte kosten volledig in rekening worden gebracht.


Nieuw retour beleid voor alle bestellingen vanaf 21-07-2021