Op werkdagen voor 15:00 uur besteld = morgen geleverd.     

Onze extra service = ( Gratis retourneren  binnen 28 dagen na ontvangst van het product !!! Meer info zie herroepingsrecht )

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.  Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Nadat het bij ons is verzonden.

DHL zending = morgen geleverd 95% van de tijd op werkdagen
DPD zending = 2 a 3 werkdagen

Helaas kunnen wij het tijdstip van aflevering niet garanderen.

betaal mogelijkheden

Ideal nederlandse banken

ideal buitenlandse banken 
Bancontact / KBC/CBC Payment Button / Belfius Direct Net

Klarna Betaling = Betaal achteraf

alleen voor klanten die in nederland wonen.

De verzendkosten:

€3,95 voor bestellingen onder de €39,-

Gratis verzending voor bestellingen boven de €39,- alleen in nederland

Verzendingen naar Belgie of Duitseland hebben altijd €5,- extra kosten.

Levering verloopt in het algemeen via de pakketbezorging van DHL en DPD of er moet bij ons een ander transporteur geregeld worden in verband met de grote van uw bestelling. De vermelde prijzen boven de €39,- zijn inclusief verzendkosten.

Welke artikelen vallen onder DHL zending?

snacks, manden, transport, speelgoed, verzorging, kattenbakken, papegaaienkooi en speelgoed

Welke artikelen vallen onder DPD zending?

Krabpalen, trimtafels, houten konijnenhokken, buggy

Aanbiedingen:

Zijn te herkennen op onze webshop aan de paarse aanbieding sticker op de foto van het artikel. Aanbiedingen kunnen varieren op het moment van plaatsing daar kunnen ook geen rechten aan verleend worden.Wanneer loopt een aanbieding af? Dit kan ook varieren. De meeste aanbiedingen lopen tot het einde van de maand dit is geheel afhankelijk van onze voorraad of op = op aanbiedingen deze artikelen komen ook tijdelijk/helemaal of niet terug op de webshop.

De informatie op deze website is alleen voor algemene informatiedoeleinden. De informatie wordt geleverd door Budgetdier en hoewel wij ernaar streven de informatie actueel en correct te houden, geven wij geen enkele garantie of verklaring van enige soort, uitdrukkelijk of impliciet, met betrekking tot de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot naar de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde grafische afbeeldingen op de website voor welk doel dan ook. Elke afhankelijkheid die u op dergelijke informatie plaatst, is daarom strikt op uw eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade inclusief, zonder beperking, indirecte of vervolgschade of schade, of enig verlies of enige schade die voortvloeit uit verlies van gegevens of winst die voortvloeit uit of verband houdt met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van Budgetdier vallen. We hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijkerwijs een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin zijn verwoord.

Alles wordt in het werk gesteld om de website vlot te laten functioneren. Budgetdier neemt echter geen verantwoordelijkheid voor en zal niet aansprakelijk zijn voor het feit dat de website tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze macht.